outhands

Rijnsburgse Boys comb wint met 4-3

Dinsdagavond won een Rijnsburgse Boys combinatie met 4-3 van Jong Haarlem. In een wedstrijd waarin Bouma al snel geblesseerd het veld moest verlaten, nam Rijnsburgse Boys aan het einde van de eerste helft een 1-0 voorsprong door Kuhlmann. Er werd, zeker in de eerste helft, in hoog tempo gespeeld, maar beide teams leden veel balverlies en daardoor was er de gehele wedstrijd sprake van een onrustig spelbeeld.

In de 2e helft vielen al snel 3 doelpunten. Direct na rust scoorde Peter Freke uit een strafschop 2-0 (de overtreding werd ook op hem gemaakt) waarna Van Emmeren van 2 onzekere momenten in de Rijnsburgse verdediging profiteerde. De stand bleef gelijk tot aan het laatste kwartier. Hogewoning strafte slecht uitverdedigen van Jong Haarlem af en zette daarmee Rijnsburgse Boys weer op voorsprong. In de laatste 5 minuten scoorden beide ploegen nogmaals. Peter Freke zorgde daarbij voor de overwinning door in de laatste minuut opnieuw uit een strafschop de 4-3 op het scorebord te zetten.

Rijnsburgse Boys comb. – Jong Haarlem comb. 4-3 (1-0)

Scheidsrechter: E. Looije

Opstelling Rijnsburgse Boys: Wassenaar (46. Zwaan), Jaap Jan Zandbergen, van Es, van Noord (46. Joey Zandbergen), Bouma (10. van Beuningen), Zwarthoed, Hogewoning, van Roosmalen (46. Mulder), van der Vijver (46. Peter Freke) , Haselhoff, Kuhlmann (46. van den Berg).