Rijnsburgse Boys C2 mist kampioenschap op 1 punt

Afgelopen zaterdag vond in de tweede klasse de beslissing om het kampioenschap plaats. Koploper DoCos C2 stond bij aanvang van de laatste competitiewedstrijden 1 punt voor op Rijnsburgse Boys C2. Helaas waren de speeltijden die ochtend verschillend, zodat de Rijnsburgers voor aanvang van hun uitwedstrijd tegen FC Rijnvogels C1 al op de hoogte waren van de tussenstand van Foreholte C2 – DoCos C2 (0-3). Waarschijnlijk hierdoor speelden de geel/zwarten ondanks een 0-2 voorsprong, een belabberde 1e helft. In de 2e helft werd de wedstrijd een stuk professioneler benaderd en werd FC Rijnvogels op een terechte 1-4 nederlaag getrakteerd. Doelpuntenmakers Bart (2) en twee mooie doelpunten van Stefan R. en Roy en de complimenten voor de uitblinkende keeper Robin. Naar later bleek had DoCos C2 de wedstrijd met 0-5 gewonnen, waardoor Rijnsburgse Boys C2 op prima 2e plek is geëindigd. Hierbij wordt opgemerkt dat de Rijnsburgers van de 22 wedstrijden er 18 hebben gewonnen, hetgeen op zich al een schitterend resultaat is. Al met al een geweldig voetbaljaar voor Rijnsburgse Boys C2 !

Geen kampioenschap, maar dankzij sponsor Van Nieuwkerk toch bloemen voor Rijnsburgse Boys C2 ! Het kampioenschap werd op 1 punt na gemist. Op de foto ontbreken leider Rolf (werk) en Rick (vakantie)

Uiteraard feliciteren wij DoCos C2 met het kampioenschap en de promotie naar de eerste klasse !