Rijnsburgse Boys C1 wint topper tegen RCL C1 met 4-2

Veel publiek bij de topper

Afgelopen zaterdag vond onder toeziend oog van maar liefst 150 toeschouwers op veld 4 een boeiend duel plaats tussen Rijnsburgse Boys C1 (nr. 2) en koploper RCL C1. In een enerverende wedstrijd trokken de geel/zwarten aan het langste eind. Het fysiek sterke RCL startte sterk en kreeg vroeg in de wedstrijd verschillende kansen om op voorsprong te komen. Rijnsburgse Boys hield stand en in de 27e minuut bracht Melvin zijn team op een 1-0 voorsprong. In de 2e helft benutte het team van coaches Leon en Han een aantal grote kansen. Via Raymond, Sammy en opnieuw Melvin liepen de Rijnsburgers in 13 (!) minuten uit naar een onoverbrugbare 4-0 voorsprong. RCL kwam in de extra tijd nog twee keer tot scoren, maar dat mocht de pret niet meer drukken.  Rijnsburg boekte een welverdiende 4-2 overwinning op de Leiderdorpers en gaan met nog 5 wedstrijden te gaan met 2 punten voorsprong aan kop in de Eerste Klasse. Na afloop was het dan ook groot feest bij de Rijnsburgers.

De feestvreugde na de wedstrijd

De wedstrijd werd in de kantine afgesloten met een ‘hapje en een drankje’ van diverse sponsors, waarvoor dank. Boys, dit was super, een resultaat waar we SAMEN trots op kunnen zijn. Lekker nagenieten en zaterdag tegen Blauw Zwart C1 weer volle bak! Succes!