Bram van Egmond

Rijnsburgse Boys – Ajax: hoe krijg je je geld terug?

Toeschouwers die in de voorverkoop een toegangskaart hebben gekocht voor de afgelaste wedstrijd Rijnsburgse Boys – Ajax, kunnen op dinsdagavond 11 juli hun geld terugkrijgen. Tussen 18.30 en 20.00 uur is de kassa bij de sporthal van Rijnsburgse Boys open. Daar kunnen mensen op vertoon van hun kaart hun geld terugvragen.
Dit geldt alleen voor mensen die hun kaart hebben gekocht in de fanshop bij Rijnsburgse Boys of op een van de voorverkoopadressen in Rijnsburg en omgeving. Het geldt ook voor sponsoren die een businessclub-kaart contant hebben gekocht. Het geldt NIET voor mensen die hun toegangskaarten online hebben aangeschaft via de website van Rijnsburgse Boys.
Online kaarten gaan automatisch
Mensen die hun toegangskaart online hebben gekocht via de website van Rijnsburgse Boys, hoeven niets te doen. Hun geld wordt binnen tien dagen teruggestort op hun bankrekening, inclusief de servicekosten die zij hebben betaald.
Kantine open
Dinsdagavond is de kantine open en vanaf 19.30 uur traint de A-selectie op veld 2. Mensen die de spelers toch in actie willen zien, zijn van harte welkom om de training bij te wonen.