Rijnsburgse Boys – AJAX 0-7

Rijnsburgse Boys heeft met 0-7 verloren van eredivisionist AJAX. De score werd geopend door Suk die de eerste twee doelpunten op zijn naam zette. Op slag van rust kreeg Rijnsburg nog een geweldige kans, een lob van de uitgebroken Sardar komt op het dak van het doel.

In het begin van de tweede helft zet Kappelhof de 0-3 op het scorebord gevolgd door een doelpunt van Aissati, 0-4. In minuut 55 en 58 scoort Bodul de 0-5 en de 0-6. In de 65e minuut krijgt AJAX een penalty maar de veroorzaker Richard van Nieuwkoop hersteld zich door het doelpunt te voorkomen.
In minuut 70 krijgt Rijnsburgse Boys de kans om een penalty te benutten maar het schot van Peter Freke beland op de paal. In de 79ste zet Zeegelaar de eindstand op 0-7.

Een uitgebreid wedstrijdverslag kunt u hier lezen.

Scoreverloop:
15.Suk 0-1, 28.Suk 0-2, 47.Kappelhof 0-3, 50.Aissati 0-4, 55.Bodul 0-5, 58.Bodul 0-6, 79.Zeegelaar 0-7

Gele kaarten Rijnsburgse Boys
de Windt
Gele kaarten Ajax:
Bonevacia

De opstelling van Rijnsburgse Boys:
1 Tim Orlowski, 2 Dennis Groot, 3 Bennie van Noord, 4 Ronald Breinburg, 5 Sergio de Windt, 6 Peter Freke, 7 Danny van der Vijver, 8 Raymond Kolder, 9 Martijn Gootjes, 10 Joost Kuhlmann, 11 Resham Sardar.
Reserves:
12 Jos van Beuningen, 13 André van Egmond, 14 Scott de Mooij, 15 Mustafa Celen: Reserve keepers: