Bram van Egmond

De laatste wedstrijd in de voorbereiding werd met 2-0 verloren van AFC, een uitslag die al bij rust was bereikt.. AFC speelde de eerste helft uitstekend voetbal en door de Amsterdamse voetbalopvatting kon Rijnsburgse Boys niet in haar spel komen . De voorsprong was dan ook verdiend.

Kopie van IMG_6289

Foto Hans Heemskerk

In de tweede helft speelde Rijnsburgse Boys in een hoger tempo, liet de bal veel beter rondgaan en zette daarmee de bezoekers onder druk. Er kwamen wat (kleine) kansen, maar het benutten daarvan wilde niet lukken. Door de aanvallende intenties kreeg uiteraard AFC ook kansen, maar of doelman Van Nieuwkoop stond in de weg of het vizier van de Amsterdamse voorwaartsen stond niet op scherp.
Daardoor werd de ruststand de eindstand, en kwam de uitslag terecht bij de ploeg die er op basis van het prima vertoonde spel in de eerste helft ook recht op had.