outhands

Rijnsburgse Boys A4 gaat voor de dubbel

Nadat Rijnsburgse Boys A4 het kampioenschap in de 4e klasse binnenhaalde, kunnen ze dit seizoen ‘de dubbel’ ook nog gaan behalen. De mannen van Sander van Egmond en Ferry Lamboo speelden op woensdagavond 23 mei de halve finale om de KNVB-beker in Monster tegen de plaatselijke RKSVM A2.

  

De eerste helft stond de A4 stijf van de zenuwen en spanning, maar gelukkig had de keeper van RBB daar weinig last van en hield zijn team, met enkele fabuleuze reddingen, op de been en bracht daarmee de ruststand op 0-0. In de rust werden door Sander en Ferry enkele wissels toegepast en verteld dat de zenuwen nergens voor nodig waren; er moest gevoetbald gaan worden, zoals ze dat het hele seizoen al gedaan hadden! En dit gebeurde, gelukkig, dus ook en binnen no-time stonden de Rijnsburgers met 0-2 voor.

  

De spanning keerde nog even terug doordat de spits van RKSVM (eindelijk) het net vond, maar meer dan 1 konden ze er niet maken! Door gewoon te blijven voetballen kon de A4 uitlopen naar een comfortabele 1-4 voorsprong en na het eindsignaal van de scheidsrechter gingen de spelers, onder luid gejuich van de vele supporters, moe maar voldaan richting de kleedkamer

De finale is dus bereikt en op zaterdag 2 juni om 14.30uur moet de ploeg er wéér staan. Het voetbalfeest zal gaan plaatsvinden bij s.v. DEHMusschen in Rotterdam, waar tegenstander Gouderak A1 het onderspit moet gaan delven tegen ‘onze boys’

Een route-beschrijving naar het complex vind u hier en laten we met z’n allen de jongens en hun begeleiding steunen door daar aanwezig te zijn en zodoende ‘de dubbel’ binnen te halen!

Het is nu al een zeer knappe prestatie en daarom een felicitatie van het gehele webteam meer dan waard! Bij deze wensen wij jullie tevens heel veel succes!

De A4 wil iedereen binnen Rijnsburgse Boys,met name het bestuur, hierbij hartelijk danken voor de diverse felicitaties na de wedstrijd via SMS, via mail en via de site. Ook hebben wij het zeer op prijs gesteld dat ondanks de Finale in de CL, u in grote aantallen ons bent komen aanmoedigen. Uiteraard de Van Gaal-zusjes ook gefeliciteerd! En natuurlijk ook weer Jan-Arie van ‘Het Uitje’ wederom bedankt voor de goede zorgen.

Wij zien u graag op 2 juni in tijdens de finale !

U kunt alle foto’s hier bekijken…