Rijnsburgse Boys – A.S.W.H 3-2 (2-1)

Na een snelle openingsgoal van Dave Rijkaard is Rijnsburgse Boys op een 2-0 voorsprong gekomen door een doelpunt van Peter Freke.
Vlak voor rust wist A.S.W.H de stand terug te brengen tot 1 doelpunt verschil. 2-1.
In de 59e minuut is het weer de doelpuntenmaker van de 2-1, die nu de gelijkmaker op het scorebord laat aantekenen. 2-2.
Na een uitstekende assist van Joost Kuhlmann, krijgt invaller Andre van Egmond de mogelijkheid om te scoren.
Andre weet met deze kans wel raad en plaatst de bal achter keeper Van den Belt. 3-2
Andre van Egmond is uitgeroepen tot man of the Match.