outhands

Rijnsburgse Boys 7 gaat voor Dirk Kuyt Foundation!!

Het team van Rijnsburgse Boys 7 gaat in het voor hen zo belangrijke jaar 2007 spelen voor een goed doel.
Dit doel betreft de Dirk Kuyt Foundation, deze organisatie steunt een paar zeer belangrijke en goede doelen zoals: Unicef, Stichting Starchildren (die sportontwikkelingsprojecten in de sloppenwijken van Fortaleza in Brazilië steunt) en Stichting Tio Loiro (dat een weeshuis in Nepal steunt waar de verschoppelingen van het land opgevangen worden). En wij als team willen door middel van een jubileumwedstrijd ons steentje bijdragen aan deze goede doelen!

Deze wedstrijd wordt gespeeld op een zeer bijzondere dag namelijk op zaterdag 07-07-2007. En wel op het hoofdveld (uiteraard) van sportpark de Middelmors.

Alles zal op deze dag in het teken staan van de Dirk Kuyt Foundation, om deze goede doelen te sponsoren. Ook zijn er diverse artikelen van Dirk Kuyt verkrijgbaar en na de wedstrijd is er een spectaculaire veiling waar gesigneerde shirts van Dirk Kuyt geveild worden.
Samen met Dirk Kuyt, zijn zaakwaarnemer en enkele mensen om hem heen is er een team op de been gebracht waar enkele aantrekkelijke namen van voetballers bij zitten, aangevuld met oud-spelers uit de regio. Ook heeft Dirk ons beloofd dat hij zou proberen er zelf ook bij te zijn, maar of dat gaat lukken zal van zijn club “Liverpool” afhangen.

Via deze weg willen wij dan ook iedereen van harte uitnodigen deze bijzondere dag alvast in zijn of haar agenda te noteren en deze dag dus vrij te houden! Om er samen met ons een geweldige dag van te maken die onvergetelijk zal worden voor ons, maar ook voor de goede doelen die op deze dag worden gesteund.

De wedstrijd zal aanvangen om 14.30uur, maar de kantine zal reeds vanaf 13.00uur geopend zijn!

Groetjes en tot ziens op 07-07-2007 namens Rijnsburgse Boys 7.