outhands

Rijnsburgse Boys 6 is er klaar voor

In aanloop naar de wedstrijd van zaterdag 3 augustus (op de Open Dag van Rijnsburgse Boys), werkten de mannen van Rijnsburgse Boys 6 hun laatste training af op woensdag 31 juli. En laat deze training nou geleid zijn door de voltallige trainersstaf van tegenstander Rijnsburgse Boys 1! Niek Oosterlee, Dick Heemskerk en Hans Schot stonden om 20.00uur te popelen om aan de slag te gaan met een 21 man sterke groep.

Hans Heemskerk maakte een fotoserie, u kunt deze hier bekijken

95% van deze spelers kent het klappen van de zweep, want zij doorliepen alle selectieteams van Rijnsburgse Boys. Dat neemt echter niet weg dat de meesten van hen hun laatste training niet meer kunnen herinneren! En dat was best te merken: na een warming-up van een kwartier, moesten velen al aan het zuurstof om bij te komen. Die tijd kregen we echter niet, want het hele trainingsschema moest worden afgerond.

  

Er werd heel veel gelachen, maar het fanatisme was op de gezichten af te lezen! Na de afrondende partij, vonden de trainers het genoeg; zij wisten ook genoeg en het strijdplan ligt ongetwijfeld klaar……

Na de training hield RBB 6 het (wel) heel lang vol in de kantine, dus die punten zijn alvast in de tas

Zaterdag 3 augustus om 16.00uur gaat het gebeuren: Rijnsburgse Boys 1 tegen Rijnsburgse Boys 6.
Zorg dat je erbij bent, want dit spektakel mag je echt niet missen…….

Langs deze weg nogmaals een groot woord van dank aan Niek Oosterlee, Dick Heemskerk en Hans Schot! Klasse mannen; we hebben ervan genoten.