outhands

Rijnsburgse Boys 6 gaat voor ’t goede doel

Op de website van Rijnsburgse Boys 6 is een rubriek gereserveerd genaamd Gary’s Surprise. Gerben Heemskerk (speler van het 6e) is het die deze rubriek altijd voorziet van ‘iets spectaculairs’ en dit keer is het ook een vermelding op deze site méér dan waard.

Wat is namelijk het geval; hij is ingeloot om de Marathon van New York te mogen lopen (samen met nog 90.000 mensen van over de hele wereld)! Dit wil hij niet onopgemerkt voorbij laten gaan en heeft daar een goed doel aan toegewezen en na gesprekken met de leidinggevenden is het Stichting Werkgroep De Ruyter geworden!
Iedereen kan hem dus ‘sponsoren’ voor een bedrag per gelopen kilometer óf een eenmalig bedrag voor het lopen van de marathon. En hij vind dat iedereen die ook maar iets met Rijnsburgse Boys te maken heeft, daar best een steentje aan mag/kan bijdragen. Klik dus snel hier, lees het (uitgebreidere) verhaal en vul het formulier in!

Namens het webteam wensen wij hem hierbij al veel succes en hopelijk mag hij aan Stichting Werkgroep De Ruyter een vorstelijk bedrag overhandigen

NewYork