karly

Rijnsburgse Boys 5 speelt bekerfinale!

Zaterdag 20 mei is het de dag van de bekerfinales voor seniorenteams. Die dag vindt plaats bij sportvereniging ARC in Alphen a/d Rijn. Al om 10.00uur wordt er afgetrapt voor de eerste finales en als laatste staat de wedstrijd DHC – Noordwijk op het programma. Daar wordt om 15.30uur gestart!
Maar om 15.00uur wordt er aangevangen met de wedstrijd Rijnsburgse Boys 5 – Westlandia 8. Het enige kampioensteam van de senioren bij Rijnsburgse Boys gaat dus voor de dubbel: ook de beker willen ze winnen! In zowel de competitie als het bekertoernooi werden er tot nu toe 30 wedstrijden gespeeld en daarin speelden zij 2x gelijk. De overige 28 (!!) wedstrijden werden gewonnen en dat is een uitzonderlijke prestatie.
Nu nog 1 wedstrijd om te winnen en dat is dus zaterdag 20 mei om 15.00uur op het terrein van ARC. Alleen al in de competitie maakten zij 106 goals, dus u bent bij deze verzekerd van doelpunten! In de halve finale waren er al heel veel mensen die kwamen kijken en daarom zouden de mannen van Nico van Egmond en Jan Kuivenhoven het zéér op prijs stellen, als er wederom velen langs de lijn komen staan!
Namens Rijnsburgse Boys wensen wij hen uiteraard heel veel plezier en succes: geniet er vooral van!