karly

Rijnsburgse Boys 3, A1 en E12 zijn nog niet klaar

Rijnsburgse Boys 3 en Rijnsburgse Boys A1 strijden in de nacompetitie om behoud in de klasse waar zij nu in spelen.
Rijnsburgse Boys 3 begint zaterdag 17 mei met een uitwedstrijd tegen ARC 4 in Alphen a/d Rijn. Aanvang van die wedstrijd is om 14.00uur op Sportpark Zegersloot
Zaterdag 24 mei om 14.00uur vind de return plaats. Op Sportpark Middelmors dus
Mocht Rijnsburgse Boys 3 als winnaar uit de bus komen, dan spelen zij vervolgens op zaterdag 31 mei thuis tegen de winnaar van de strijd tussen Die Haghe 2 en Nootdorp 2. Op zaterdag 7 juni is dan de uitwedstrijd in Den Haag of in Pijnacker-Nootdorp
Kom de mannen van Peter Cadel, Chris Hogewoning en Roel de Leeuw helpen naar behoud in de Reserve 1e klasse!
Afgelopen woensdag speelde Rijnsburgse Boys A1 een beslissingswedstrijd tegen Stormvogels A1 (zie hier). De winnaar van die confrontatie mocht zich gaan opmaken voor de zogenaamde P/D-wedstrijden voor behoud in de 4e divisie. De verliezer behoorde tot de rechtstreekse degradanten. Rijnsburgse Boys A1 won, zoals te lezen, en dus moeten zij zich nu voorbereiden op een tweeluik tegen Hoogland A1.
Zaterdag 17 mei spelen zij op Sportpark Middelmors om 14.30uur tegen de periodekampioen uit de Hoofdklasse A. Op zaterdag 24 mei moeten zij naar Sportpark Langenoord in Hoogland en die wedstrijd begint om 15.00uur.
De winnaar van deze 2 wedstrijden moet vervolgens op donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) om 14.30uur spelen tegen de winnaar van AFC Quick 1890 A1 en Purmersteijn A1. Die wedstrijd betreft een uitduel. Op zaterdag 31 mei vindt dan de return plaats om 14.30uur op Sportpark Middelmors.
Mocht de A1 ook hierbij als winnaar uit de bus komen, dan spelen zij op zaterdag 7 juni om 14.30uur de finale op neutraal terrein, tegen een nu nog onbekende tegenstander.
Rijnsburgse Boys E12 strijd nog om het kampioenschap in de 9e klasse. Na 18 competitiewedstrijden eindigden zij met 45 punten exact gelijk met Foreholte E13. Een beslissingswedstrijd moet daarom gaan bepalen wie zich kampioen van het seizoen 2013-2014 mag gaan noemen!
Dinsdag 27 mei om 19.00uur spelen zij die wedstrijd op Sportpark Middelmors, dus zorg dat we er met velen zijn om hen aan het kampioenschap te helpen! Steun de mannen van Peter Kuijt!
Namens het webteam wensen wij alle teams heel veel succes!