Rijnsburgse Boys 2 wint K.N.V.B.-beker!

Na 2 kampioenschappen in de afgelopen 3 jaar (dit seizoen werden ze 2e) kon er door de Boys van trainer Arie van Dijk tóch nog een grote prijs gepakt worden. Op het veld van VUC vond namelijk de finale plaats tussen Rijnsburgse Boys 2 en Westlandia 2. De winnaar mocht zich eigenaar noemen van de K.N.V.B.-beker voor Reserve Hoofdklassers!

En het was Rijnsburgse Boys wat de eerste helft duidelijk de betere ploeg was en in de rust prijkte er dan ook een terechte 1-0 voorsprong op het scorebord, door een doelpunt van Mark Kabelaar!
In de 2e helft tapte Westlandia echter uit een, spreekwoordelijk, ander vaatje en kwamen zij 10minuten voor het einde op een 1-1 tussenstand. En dus ging iedereen zich alvast opmaken voor de aansluitende penalty-serie (geen verlenging).

Maar Thijs Haselhoff had hier toch schijnbaar geen trek in en bracht de UIen vlak voor het eindsignaal op een 2-1 voorsprong en die werd niet meer uit handen gegeven!

Dus (alsnog) een hoofdprijs voor Arie en de zijnen….

Namens het webteam willen wij hen hiermee van harte feliciteren!