Rijnsburgse Boys 2 verliest in blessuretijd

In de eerste confrontatie van de poulefase heeft Rijnsburgse Boys 2 een overwinning ‘uit handen gegeven’. Na een (terechte) 0-1 ruststand, die overigens tot stand kwam door een schlemielige eigen goal van Thomas Paauw, kwam Rijnsburgse Boys 2 in de tweede helft meer aan voetballen toe.

Thijs Haselhoff en Ricardo Vijlbrief kwamen in het veld en via laatst genoemde bracht Robert van der Vijver met een fantastische pegel, onderkant lat, de stand op 1-1. Thijs zelf bracht enkele minuten later, ook op een prachtige manier, de 2-1 voorsprong op het denkbeeldige scorebord.

Met nog een paar minuten speeltijd leek er niets aan de hand, zeker niet omdat Thijs in het strafschopgebied tegen de grond gewerkt werd en iedereen ervan overtuigd was dat dit een 100% strafschop was. Zelfs supporters van UDO zeiden direct: “Pingel, kan niet anders”………. behalve de scheidsrechter, want volgens eigen zeggen: “kon hij het niet zien”, maar de goede man stond op 3 meter van de bal!

Uit de tegenaanval maakte UDO zelfs de 2-2 en in blessuretijd kwamen ze ook nog op 2-3. Een zure afloop, maar er resten nog 2 duels in deze bekerronde. Dinsdag a.s. tegen ASC en zaterdag 21 augustus tegen Oegstgeest