outhands

Rijnsburgse Boys 2 verliest 1e poule-wedstrijd

In en tegen Volendam heeft Rijnsburgse Boys 2 haar eerste wedstrijd in de poule met 2-1 verloren van Volendam 2. De ruststand was 1-0 in het voordeel van Volendam en direkt na rust viel de 2-0. Mark Kabelaar zorgde voor de 2-1 eindstand, waardoor er nog steeds zicht is op de volgende ronde.

Op maandag 12 mei, 2e pinksterdag, om 11.00uur ontvangt Rijnsburgse Boys 2 tegenstander Hoek 2 op de Middelmors. Aangezien zij met 5-2 wonnen tegen Volendam, is het noodzakelijk voor Rijnsburgse Boys 2 om met 3 doelpunten verschil te winnen. Mocht het met 2 doelpunten verschil winnen, dan is de aansluitende penalty-serie van belang. Hoek verloor deze serie na afloop van de wedstrijd tegen Volendam, maar Rijnsburg won deze serie met 4-5 tegen Volendam. Dus zijn de Rijnsburgers hiermee weer in het voordeel

Erg ingewikkeld allemaal, maar het is simpeler door te stellen: Rijnsburg moet gewoon met 3 doelpunten verschil winnen, dan zijn ze door! En daar hebben ze jullie hulp bij nodig!

Dus steun deze Rijnsburgse jongens in hun strijd om het Nederlands Kampioenschap voor reserve-elftallen en zorg dat jullie er allemaal zijn a.s. maandag om 11.00uur op de Middelmors en laten we er met z’n allen een feest van maken!