Rijnsburgse Boys 2 overtuigt in KNVB-beker

Dinsdagavond 26 oktober speelde Rijnsburgse Boys 2 in de strijd om de beker bij buurman Rijnvogels 2. Na de poulewinst van de Uien was de 2e ronde een makkie aan de eindstand te zien. Vlak voor rust was het André van Egmond die de 0-1 ruststand op het scorebord zette

Na rust liep Rijnsburgse Boys vlot uit naar 0-4, door doelpunten van Thomas Paauw, Johan le Van en Ron de Mooij

Door deze winst dringen de mannen van Arie van Dijk door naar de 3e ronde in de bekercompetitie. Wie de tegenstander zal zijn is op dit moment nog niet bekend!

Op zaterdag 30 oktober is Rijnvogels 2 wederom de tegenstander van Rijnsburgse Boys 2 en dit keer in het kader van de competitie. Dan spelen ze thuis op Middelmors en om 11.30uur kunt u getuige zijn van deze wedstrijd