outhands

Rijnsburgse Boys 12 vraagt uw hulp!

Eén van de spelers van Rijnsburgse Boys 12 heeft een zoontje (Robin de Leeuw) die niet kan praten. Waarschijnlijk is dit ontstaan door het oplopen van een trauma. Dit heeft hij gekregen door de vele ziekenhuisopname’s en o.a. twee openhart-operatie’s. Na drieeneenhalf jaar logopedie heeft het revalidatiecentrum geadviseerd om te proberen dolfijntherapie te realiseren, omdat zijn spraak/taal-vermogen weinig vooruitgang boekt!

Onder het motto dat je voetbalt met z’n allen, heeft Rijnsburgse Boys 12 met z’n allen de schouders eronder gezet en een veiling gerealiseerd om het benodigde geld op te halen. Dit zal plaatsvinden in Bar Café ’t Uitje op zaterdag 6 maart a.s. Er zullen dan prachtige kavels geveild gaan worden en onder andere de Rijnsburgse band We Suck zal een optreden verzorgen.

En dus vraagt Rijnsburgse Boys 12 om uw hulp; kom allemaal naar ’t Uitje en zorg dat Robin de dolfijntherapie kan gaan volgen! Voor meer informatie over Robin kunt u hier alles vinden: www.robindolfijn.webs.com

Tot ziens op zaterdag 6 maart