outhands

Rijnsburgse Boys 10 Kampioen!!!

 

Zaterdag 15 april stond voor Rijnsburgse Boys 10 de kampioenswedstrijd op het programma. Dat het de week ervoor al kampioen had kunnen worden, werd ‘voor het gemak’ maar even vergeten (misschien omdat ze die wedstrijd met 3-1 verloren?!).
De tegenstander was Katwijk en als die alles zouden winnen en R.B.B. 10 zou alles verliezen, dan zou Katwijk nog kampioen kunnen worden. En als na 1 minuut Katwijk op een 1-0 voorsprong komt dan kan het zijn dat de zenuwen in de ploeg sluipen. Maar niets was minder waar; Hans Roem bracht de stand voor rust op 1-1, maar direkt na rust was het wederom Katwijk dat op voorsprong kwamRBB10-1RBB10-2 Nogmaals de schouders eronder gezet door Rijnsburg en het was Mario die met een ‘wereld-goal’ de stand weer gelijk trok. Nu lieten de boys niets meer aan het toeval over en gingen vol overtuiging op zoek naar de winnende treffer, en die kwam er ook, wederom van de voet van Hans.

Dat het vlak voor tijd ook nog 2-4 werd door Aad, deed alle zenuwen verdwijnen en maakte het in grote getalen aanwezige publiek het kampioenschap duidelijk met geel-zwarte balonnen, confetti en vuurwerk. Direkt na het laatste fluitsignaal werden de kampioens-shirts aangetrokken met de ‘dubbelzinnige’ tekst: RBB 10 ON TOUR…..WIJ LOPEN NOOIT WEG…….

In de kantine van Rijnsburgse Boys werd vervolgens het door Daan Kromhout gesponsorde vat bier verorberd en aansluitend was de Roos de plaats van bestemming, alwaar het feest verder gevierd werd!

Namens Rijnsburgse Boys van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap!