Henk Hogewoning

Rijnsburg – Spakenburg: alleen voorverkoop, geen coronatoegangsbewijs meer

In verband met incidenten rond Spakenburg-supporters bij de twee voorgaande uitwedstrijden, is het duel Rijnsburgse Boys – Spakenburg van aanstaande zaterdag aangemerkt als risicowedstrijd. Om de supportersgroepen gescheiden te houden, zijn de toegangskaarten alleen in de voorverkoop verkrijgbaar, net zoals tegen Katwijk. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s ’s middags gesloten.

Wanneer is de voorverkoop?
De voorverkoop voor niet-leden uit Rijnsburg en omstreken is op donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. Op zaterdagmiddag zijn de kassa’s op sportpark Middelmors gesloten. Voor de supporters van Spakenburg is er voorverkoop op het eigen sportpark De Westmaat.

Wat kost een kaart?
Staanplaats volwassenen: € 12,50
Staanplaats 65-plussers: € 9 ,00
Kinderen t/m 12 jaar: € 5,00
Tribunekaart: € 15,00

Coronatoegangsbewijs niet meer nodig
Vanaf 25 september kunnen supporters weer zonder beperkingen een wedstrijd bijwonen, zowel op de staantribunes als op de zittribune, heeft de KNVB laten weten. Ook de regel om anderhalve meter afstand te houden, geldt niet meer. Verder is er ook geen maximum aantal bezoekers meer.

Bij de diverse kaartcontroleposten bij het hoofdveld hoeven bezoekers dus geen coronatoegangsbewijs meer te laten zien. De enige uitzondering geldt de businessclub van Rijnsburg omdat dit als horecagelegenheid is aangemerkt.