outhands

Rijnsburg o23 speelt gelijk

Afgelopen dinsdag speelden we met Rijnsburgse Boys o23 de uitwedstrijd tegen Voorschoten ’97. Dit was wedstrijd 4 van de halve competitie die we spelen. Na de overwinning van twee weken geleden gingen we met een goed gevoel het veld op. En dat was niet onterecht, want met zeer behoorlijk spel werden er diverse kansen afgedwongen. Na een kwartier scoorde Ron 0-1 na goed doorzetten van Koos. Ron ging ook alleen op weg naar de 0-2, maar hij dacht dat Johan naast hem vrij liep en gunde hem de goal. Helaas liep er nog een tegenstander tussen.

Max had tegen zijn oude club niet veel te doen, buiten diverse terugspeelballen die hij goed verwerkte. Toch werd het kort na rust 1-1. Wij namen een corner die tot twee keer toe van de lijn werd gehaald, waarna de bal werd uitverdedigd en via een snelle counter sloeg Voorschoten toe. We gingen echter niet bij de pakken neerzitten (natuurlijk niet!) en gingen weer op zoek naar de winnende treffer. Die kwam er helaas niet, ondanks prima pogingen van onder andere Ron, Dirk Jan en Robert, die in de allerlaatste minuut nog op de keeper schoot.

Prima wedstrijd, waarbij we onszelf vergaten te belonen met de winst. Dat moeten we over drie weken dan maar doen, als we de laatste competitiewedstrijd spelen, thuis tegen Concordia o23.