Bram van Egmond

Rijnsburg – Katwijk: parkeren, kaartverkoop en toegang


Vanwege de verwachte drukte komende zaterdag voor de competitiewedstrijd Rijnsburgse Boys – Katwijk wordt iedereen die op fietsafstand woont, aangeraden om op de fiets naar sportpark Middelmors te komen. Aan de achterzijde van de sporthal wordt extra parkeerruimte vrijgemaakt voor fietsen.
Kaartverkoop
Omdat Rijnsburgse Boys – Katwijk door de KNVB betiteld is als risicowedstrijd, blijven de kassa’s op de wedstrijddag gesloten. Wel is er volop gelegenheid om kaarten in de voorverkoop te kopen. Bij Katwijk is er kaartverkoop in het clubhuis op dinsdag 19 november en donderdag 21 november tussen 19.30 en 21.00 uur en op zaterdag 23 november van 11.00 tot 12.00 uur. Rijnsburgse Boys houdt voorverkoop in de kantine op dinsdagavond (19 november) en donderdagavond (21 november) van 19.00 tot 20.30 uur en op zaterdagmorgen 23 november van 10.00 tot 12.00 uur.
Toegang pers
Vanwege de verwachte toeloop van de media dienen alle journalisten, fotografen en andere vertegenwoordigers van de media zich van tevoren aan te melden, met vermelding van het medium waar ze voor werken. Dit kan op pers@rijnsburgseboys.nl. Let op: zonder accreditatie geen toegang!
Toegang leden
Uiteraard hebben leden van Rijnsburgse Boys vrije toegang tot deze wedstrijd, op vertoon van hun ledenpas. Zonder deze pas mogen de stewards niemand toelaten!
Aanvangstijdstip
De wedstrijd Rijnsburgse Boys – Katwijk begint op verzoek van het gemeentebestuur om 15.30 uur. Voor en tijdens de wedstrijd worden er geen alcoholische dranken geschonken.