karly

Resham Sardar Voetbalschool van start bij Rijnsburgse Boys

Na 8 seizoenen in het eerste elftal van Rijnsburgse Boys te hebben gespeeld, gaat Resham Sardar zich dit seizoen richten op zijn carrière als trainer. Zoals bekend wordt hij trainer van Rijnsburgse Boys 017 en zal hij ook als performance coach gaan werken in de jeugdopleiding. Daarnaast heeft hij een eigen voetbalschool opgezet, waarmee hij elke vrijdagmiddag trainingen zal gaan verzorgen op Sportpark Middelmors. Resham vertelt hieronder meer over zijn voetbalschool.
Waarom ben ik gestart met de voetbalschool?
De reden dat ik de voetbalschool heb opgezet is dat ik het heel mooi vind om spelers (m/v) te helpen om zichzelf te verbeteren. Als speler heb ik natuurlijk een hoop mogen ervaren en ik heb gemerkt hoe belangrijk individuele aandacht en specifieke trainingsvormen zijn, voor het verbeteren van je eigen spel. Met mijn trainingen wil ik de spelers de aandacht en trainingsvormen aanbieden, die ze nodig hebben om zichzelf verder te ontwikkelen.
Doel van de voetbalschool?
Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat elke speler die zich inschrijft ook daadwerkelijk beter wordt. Er zal gewerkt worden aan het verbeteren van technische vaardigheden, zoals aannemen, passen en dribbelen, maar ook passeeracties, afwerken en loopcoördinatie zullen aan bod komen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat elke speler zich met veel plezier, en op zijn of haar niveau, verder ontwikkeld en een betere speler wordt!
Hoe wordt er getraind?
De trainingen zullen een uur duren en bestaan uit verschillende oefenvormen. Door de groepen klein te houden zal er veel individuele aandacht zijn. De oefenvormen zullen uitdagend zijn en worden zo ingericht dat spelers veel balcontacten hebben. Beter worden doe je namelijk door veel te herhalen, maar ook door fouten te maken. De trainingen worden zo opgezet dat spelers zich ook echt verder kunnen ontwikkelen. Elke 10 weken volgt er een andere cyclus. Waardoor de spelers, die een half of heel seizoen meedoen, zich zullen blijven ontwikkelen. Ook nieuwe aanmeldingen (op 4 vaste momenten tijdens het seizoen) kunnen hierdoor makkelijk instromen gedurende het seizoen.
Groepen
Ik zal gaan werken met groepen van maximaal 10 kinderen, die getraind zullen worden door mij en een assistent. De groepen zullen worden onderverdeeld op basis van de leeftijd. Er zullen elke vrijdag 4 groepen zijn die getraind worden:
6 t/m 8 jaar van 14.45 – 15.45uur
9 t/m 11 jaar van 16.00 – 17.00uur
12 t/m 14 jaar van 17.15 – 18.15uur
15 jaar en ouder van 18.30 – 19.30uur
Andere trainingsvormen
Naast de wekelijkse groepstrainingen is het ook mogelijk om individueel te trainen of in (nog) kleinere groepen. In overleg zal er dan afgesproken worden wanneer deze trainingen zullen plaatsvinden.
Iedereen, die zichzelf als voetballer wil verbeteren, is dus van harte welkom om zichzelf in te schrijven en met mij de uitdaging aan te gaan om jezelf te verbeteren. Omdat ik ga werken met kleine groepen zijn de plekken beperkt. Wacht dus niet te lang met inschrijven!
Meer info en inschrijven
Kijk op www.reshamsardar.nl/trainingsprogrammas-en-tarieven.html voor meer informatie over de verschillende trajecten en tarieven.
Direct inschrijven kan natuurlijk ook via www.reshamsardar.nl/aanmelden
Vragen?
Mocht je vragen hebben of nog meer willen weten over de verschillende soorten trainingen, dan ben ik telefonisch of per mail te bereiken:
06-28826341 of voetbal@reshamsardar.nl