karly

Resham Sardar Voetbalschool

Na 8 seizoenen Rijnsburgse Boys heb ik mijn voetbalschoenen ingeruild voor een trainersjas. Een jas die mij, zoals ik de afgelopen maanden heb gemerkt, als gegoten zit. Het bezig zijn met de spelers, het coachen tijdens wedstrijden en vooral proberen om spelers beter te maken. Ik doe het met veel plezier en haal er veel voldoening uit.

Dit seizoen ben ik een voetbalschool gestart die 8 september 2017 van start is gegaan. Voor mij was dit een mooie kans om nog meer met mijn passie bezig te zijn. De club zag dit als een mooie mogelijkheid voor jeugdspelers om zichzelf nog verder te ontwikkelen en te verbeteren. Dit is uiteindelijk ook het doel van de voetbalschool, dat elke speler beter word en beter gaat presteren.
Vanaf vrijdag 19 januari zullen we weer beginnen met de trainingen. Spelers die in zichzelf willen investeren en beter willen worden, zijn van harte welkom om zich in te schrijven. Het grootste deel van de spelers die voor de winterstop mee trainden hebben zich ook ingeschreven voor de nieuwe periode en ze staan gelukkig te trappelen om weer te beginnen!
Na de winterstop zal er in een cyclus van 5 weken getraind worden. De groepstrainingen vinden plaats op vrijdagmiddag. Er zal dan in 4 verschillende leeftijdsgroepen getraind worden vanaf 14.30 uur t/m 19.30 uur. De trainingen zullen bestaan uit verschillenden onderdelen zoals; basistechniek (aannemen, passen en trappen), scoren, passeren, loopcoördinatie en tweebenig zijn. De kosten voor 5 trainingen zijn 50 euro.
Wilt u meer weten over de voetbalschool of wilt u uw zoon of dochter inschrijven? Kijk dan op de website: www.reshamsardar.nl/voetbalschool of www.reshamsardar.nl/aanmelden
Uiteraard bent u van harte welkom om op vrijdag een kijkje te nemen bij de trainingen!
Sportieve groet,
Resham Sardar