karly

Resham Sardar verlengt contract

Met trots kan de technische commissie van de jeugd meedelen, dat Resham Sardar zijn contract heeft verlengd. Dit contract benoemde hem vorig seizoen tot Talent Performance Coach (TPC) en dat is dus nu met 1 jaar verlengd. Hij gaat daarmee onze selectietrainers én -spelers nóg beter maken. Door onze trainers te onderwijzen, zullen de spelers ook beter (kunnen) worden! Dat is o.a. de insteek van zijn functie.

Clubman, import-Ui, ‘kind’ van de club, allemansvriend en inmiddels bezig aan zijn 13e (!!) seizoen in en rondom het geel-zwart: 8 seizoenen als speler van Rijnsburgse Boys 1, daarna hoofdtrainer van Rijnsburgse Boys JO17-1, assistent-trainer van Rijnsburgse Boys 1 en hoofdtrainer van Rijnsburgse Boys 2. De ideale toch?

En als je met hem spreekt, merk je dat hij inmiddels veel ervaring heeft opgebouwd en dat ook goed kan overbrengen op anderen (niet voor niets is hij onderwijzer van groep 7-8). Vraag je hem naar het leukste onderdeel van het voetbal dan antwoord hij resoluut: “Talentontwikkeling vind ik het meeste voldoening geven. Ik wil er graag aan bijdragen om nog meer eigen jeugd bij Rijnsburgse Boys 1 te kunnen laten aansluiten”.

Dus dan is en blijft Resham de ideale TPC en is de club erg blij met zijn verlenging. Wij wensen Resham dan ook heel veel succes en vooral veel plezier!