Bram van Egmond

record Oudejaarsloterij mede door jeugdteams


Bij de verkoop van oudejaarsloten waren bij de editie 2017 13 MO/JO 11 en 13 teams betrokken na de primeur vorig jaar..
Zij hebben met name in de maand november wederom met veel inzet en enthousiasme getracht zoveel mogelijk loten te verkopen.
Ook dit jaar waren er sommige teams die bleken over geboren verkooptalenten te beschikken. Ook dit jaar werd door de 13 teams de € 9.000 weer gehaald!
Een fantastisch resultaat waar alle JO/MO 11 en 13 spelers en speelsters (en de leiding van de 13 teams) weer enorm trots op mogen zijn. Het bestuur is dat in elk geval zeer zeker.
Natuurlijk streden deze teams ook om de prijs wie er naar een wedstrijd van het Nederlands Mannen of Nederlands Vrouwen elftal zou mogen gaan.
Werd vorig jaar nog de JO13-1 de grote winnaar, dit jaar waren en de speelsters van de MO13-1 die de meeste lootjes wisten te verkopen; maar liefst 1.855!!  Staf en spelers van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat. We zullen in overleg met de staf in 2018 een mooie wedstrijd van het Nederlands Vrouwenelftal uitkiezen waar zij uiteraard per bus naar toe zullen gaan! Dit jaar waren er twee spelers die gelijk eindigden in  het klassement van de degene die de meeste lootjes aan de man wist te brengen. Maxime van der Meij (MO13-1) en Quin van Egmond uit de JO12-1 wisten beiden maar liefst 400 lootjes te verkopen.
We zullen bij de thuiswedstrijd van Rijnsburgse Boys op zaterdag 20 januari tegen HHC Hardenberg  tijdens de rust hier op gepaste wijze aandacht aangeven.
Namens bestuur.
Huig den Hollander