outhands

RBB6.nl wint Z.A.V.R.

Zaterdag 4 juli was het FINALE-dag en vanaf 11.30uur bonden alle teams nog eenmaal de strijd met elkaar aan. Door de extreme temperaturen was het nivo meer ‘sloom’ dan spectaculair, maar ondanks dat mocht dit de pret niet drukken!

Nadat de finales afgelopen waren, wachtte iedereen (in spanning) de prijsuitreiking af en rond 16.30uur werd daarmee begonnen. Tot, en zeker ook na, die tijd was het een komen en gaan van de mensen van 5-senses. Het ene hapje was nog niet doorgeslikt of het andere stond alweer voor een ieders neus! Complimenten zijn daarom geen overbodige luxe, dus bij deze.

Uiteraard ook een groot woord dank aan de mensen achter de bar; ook zij stonden met zweet op hun voorhoofd iedereen van de nodige drankjes te voorzien

Nadat de (9) scheidsrechters vriendelijk werden bedankt voor hun bewezen diensten, een herinnering en een bos bloemen ontvingen en hen op het hart werd gedrukt er komend jaar wéér bij te zijn, mochten eindelijk de aanvoerders naar voren komen!

Elke team ontving een beker en een door Rijnsburgse Boys geschonken vaatje bier (waarvoor dank uiteraard) en vooral dat laatste ging er wel in!

Uiteindelijk mocht de aanvoerder van RBB6.nl, in de persoon van Danny v.d. Vijver, de beker en de felbegeerde wisselbeker in ontvangst nemen! Volgend jaar zullen zij die dus moeten verdedigen.

Aan het eind van de toespraak deelde Karly van Duivenvoorde iedereen mee dat hij stopt met het organiseren van Z.A.V.R. en na afloop werd hij direkt aangesproken door een groot aantal mensen die hem de komende editie’s graag willen helpen en/of vervangen.

En daarmee is het dus 100% gegarandeerd: ZOMER AVOND VOETBAL RIJNSBURG blijft! Natuurlijk zouden we bijna willen zeggen, want Rijnsburg zonder dit kwalitatief hoogstaande toernooi is ondenkbaar!

Iedereen die we vergeten zijn te bedanken: bij deze nogmaals dank en tot Z.A.V.R. 2010

Voor de volledigheid hieronder de definitieve eindrangschikking van het Z.A.V.R. 2009 

 1. RBB6.nl
 2. R&J Zwaanflowers
 3. Confianza Advies
 4. Taxi De Jong
 5. Kariflex
 6. Vletter & Den Haan
 7. Flora Holland
 8. RBB A5
 9. Heembloemex
10. Postmus Sierbestrating

ZAVR