outhands

RBB -Spakenburg verplichte pers-aanmelding

Conform het persreglement (zie elders op de site) van Rijnsburgse Boys is de wedstrijd Rijnsburgse Boys – Spakenburg aangewezen als een wedstrijd waarvoor verplichte aanmelding voor leden van de pers is ingesteld.
Wilt u aankomende zaterdag als (radio/tv/andere media)-journalist, fotograaf  of cameraploeg bezoeken en van de daarvoor bestemde persfaciliteiten gebruik maken, dan dient u zich vóór zaterdag 22 oktober 10:00 uur aan te melden via pers@rijnsburgseboys.nl, onder vermelding van uw medium en rol.

Gezien de verwachte drukte en de aard van de wedstrijd houdt Rijnsburgse Boys zich het recht voor om niet-aangemelde pers de toegang tot persfaciliteiten te weigeren.
Ook wijzen wij erop, dat het, afhankelijk van het verloop van de wedstrijd, mogelijk is dat Rijnsburgse Boys nadere aanwijzigen geeft met betrekking tot het benaderen van staf, spelers en officials. Wij vragen uw begrip en medewerking hierin.

Voor specifieke vragen over persaangelegenheden kunt u contact opnemen met onze persvoorlichter Gerard van der Meij via pers@rijnsburgseboys.nl.