Bram van Egmond

RBB – Quick Boys: parkeren, kaartverkoop en toegang pers


Vanwege de verwachte drukte komende zaterdag voor de competitiewedstrijd Rijnsburgse Boys – Quick Boys wordt iedereen die op fietsafstand woont, aangeraden om op de fiets naar sportpark Middelmors te komen. Aan de achterzijde van de sporthal wordt extra parkeerruimte vrijgemaakt voor fietsen.
Kaartverkoop
Omdat Rijnsburgse Boys – Quick Boys door de KNVB betiteld is als risicowedstrijd, blijven de kassa’s op de wedstrijddag gesloten. Wel is er volop gelegenheid om kaarten in de voorverkoop te kopen. Bij Quick Boys is er kaartverkoop in het clubhuis op donderdag 3 oktober tussen 20.00 en 22.00 uur. Rijnsburgse Boys houdt voorverkoop in de kantine op dinsdagavond (1 oktober) en donderdagavond (3 oktober) van 19.00 tot 20.30 uur.
Toegang pers
Vanwege de verwachte toeloop van de media dienen alle journalisten en fotografen zich van tevoren aan te melden, met vermelding van het medium waar ze voor werken. Dit kan op pers@rijnsburgseboys.nl. Zonder accreditatie is er geen toegang!
Toegang leden
Uiteraard hebben leden van Rijnsburgse Boys toegang tot deze wedstrijd, op vertoon van hun ledenpas. Zonder deze pas mogen de stewards niemand toelaten!
Aanvangstijdstip
De wedstrijd Rijnsburgse Boys – Quick Boys begint om 15.30 uur. De derby wordt ook live uitgezonden op FOX Sports. Voor en tijdens de wedstrijd worden er geen alcoholische dranken geschonken.