outhands

RBB opent tegen HHC Hardenberg om zaterdagtitel

Aanstaande zaterdag 12 mei 2007 speelt Rijnsburgse Boys op sportpark Middelmors de laatste competitiewedstrijd tegen degradatiekandidaat TOGR.

      

De strijd om de landstitel voor de zaterdagamateurs gaat tussen Rijnsburgse Boys (kampioen hoofdklasse A), IJsselmeervogels (kampioen hoofdklasse B) en HHC Hardenberg (kampioen hoofdklasse C).

Op donderdag 17 mei (Hemelvaartsdag) opent Rijnsburgse Boys de strijd om de zaterdagtitel met een thuiswedstrijd tegen HHC Hardenberg. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.

Het volledige programma is als volgt:

Donderdag 17 mei:
Rijnsburgse Boys – HHC Hardenberg: 14.30 uur
Zaterdag 19 mei:
HHC Hardenberg – IJsselmeervogels: 14.30 uur
Zaterdag 26 mei:
IJsselmeervogels – Rijnsburgse Boys: 15.00 uur
Maandag 28 mei:
HHC Hardenberg – Rijnsburgse Boys: 16.00 uur
Zaterdag 2 juni:
IJsselmeervogels – HHC Hardenberg: 15.00 uur
Dinsdag 5 juni:
Rijnsburgse Boys – IJsselmeervogels: 19.30 uur

(hou voor eventuele wijziging wat betreft dit programma, onze website in de gaten) 

Op zaterdag 9 en 16 juni speelt de landskampioen tegen de zondagkampioen om de amateurtitel. De zaterdagkampioen speelt eerst thuis. 

Uiteraard besteden wij www.rijnsburgseboys.nl uitgebreid aandacht aan de strijd om de zaterdagtitel door middel van voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, fotoverslagen en het laatste nieuws.

Voor meer informatie over onze tegenstanders zie www.ijsselmeervogels.nl en www.hhc-hardenberg.nl en voor meer informatie over de strijd om de zaterdagtitel zie www.voetbalopzaterdag.com