outhands

RBB MC2 neemt afscheid van Dieuwertje Koster

Aan het eind van het vorige seizoen kwam het bericht dat de Familie Koster gingen verhuizen naar Nieuw Vennep. Taco Koster heeft daar een nieuwe uitdaging in zijn werkzaamheden als dominee gevonden. Voor Dieuwertje betekende dit nieuw huis, nieuwe school en een nieuwe vereniging om te kunnen voetballen. Hoewel wij de hoop had dat Dieuwertje net als haar oudere zus, Willemeike, bij RBB zou blijven voetballen. Helaas ging dat niet door. Dieuwertje moest dan 3keer in de week gebracht moeten worden en dat was een beetje te gek.

De nieuwe vereniging waar Dieuwertje gaat voetballen is FC VVC uit Nieuw Vennep geworden. Met deze vereniging werd dan ook de afspraak gemaakt om een afscheidswedstrijd te spelen. Woensdag 28 september was het dan zover. Voor de wedstrijd kwamen alle speelster van RBB en Fc VVC bij een in de middencirkel. Uit handen van haar beste vriendin en (ex)teamgenoot Christa Campschroer kreeg Dieuwertje namens het hele team een bal met alle namen van haar oude team uitgereikt. Met daarbij de woorden dat ze altijd terug mag komen bij RBB.

De eerste helft speelde Dieuwertje mee met haar nieuwe team. Met een 1-1 ruststand ging Dieuwertje de kleedkamer in met haar oude team. Snel omgekleed in het oude vertrouwde tenue van de RijnsBurgse Babes en daarna weer met de RBB meiden het veld in voor de laatste 35 minuten. Ook in de 2de helft waren er weer leuke acties te zien van beide kanten. Bij een 4-2 eindstand floot Freek van Delft voor het einde van de wedstrijd. nog even snel een foto gemaakt met alle speelsters van RBb en Fc VVC en daarna douchen. Ook hier liet Dieuwertje zich de kans niet ontnemen om voor de laatste keer met haar oude team lol te maken.

Dieuwertje,
Namens het team, leidsters en trainers veel plezier met je nieuwe team in Nieuw Vennep.