outhands

RBB jeugd zoekt (selectie)trainers voor het volgende seizoen

 Het seizoen 2009/2010 nadert zijn einde. De elftallen zitten in de beslissende fase. Worden we kampioen? Kunnen we ons handhaven of is degradatie niet te voorkomen? Er volgen spannende weken en dat maakt het spelletje nu juist zo leuk.

Ondertussen kijken we ook al weer met een schuin oog naar het volgende seizoen. De coördinatoren zijn met de hoofdtrainers al met de indelingen van het seizoen 2010/2011 bezig. Ook worden er de komende weken wedstrijden gespeeld met nieuwe elftallen. Er moeten daarnaast voor elk elftal weer trainers gezocht worden. Gelukkig beschikt RBB over heel veel vrijwilligers die wekelijks aan de slag zijn met onze talenten. Ze willen niet alleen onze jeugd beter maken maar hen ook enthousiast maken en houden voor het voetbalspelletje.

Voor het komende seizoen zijn we nog op zoek naar “(oud)voetballers/ selectiespelers” die als trainer of assistent trainer aan de slag willen gaan. We hebben nog een paar vacatures bij selectie elftallen en kunnen daarnaast ook voor niet selectie elftallen nieuw trainers talent gebruiken. Lijkt het jou leuk om ons te helpen om de Rijnsburgse jeugd naar een hoger plan te tillen? Jij weet immers wat er voor nodig is om de top te halen en daar ook te blijven. Wij komen graag met je in gesprek!.

Voor aanvullende informatie kan je contact opnemen met Huig den Hollander (jeugdvoorzitter) of Hugo Slootweg (technische commissie jeugd). We rekenen op jullie!