outhands

RBB is 20 jonge scheidsrechters rijker

Vrijdagavond 22 november was het 2e en laatste deel van de pupillen scheidsrechter cursus die bij RBB gehouden is. Deze avond stond in het teken van het praktijk-gedeelte. Hiervoor waren de spelers en trainers van de E1, E2, E3, E4, F1, F2, F3 en F4 uitgenodigd. Waarvoor nog onze grote dank. Tijdens een 4-tal onderlinge wedstrijden mochten de cursisten elk 10 minuten laten zien wat ze geleerd hadden. En zoals de cursusleider na afloop vertelde, zo druk als ze waren voor de wedstrijd, zo stilletjes waren ze tijdens het fluiten. Maar dat is iets wat door veel te fluiten vanzelf beter zal gaan.

  

Na afloop werden de belangrijkste constateringen door genomen en werd er uitgelegd hoe om te gaan met bepaalde situaties. Tenslotte volgde er nog een gezamenlijke spelregeltoets waarna alle aanwezige spelers hun diploma en KNVB scheidsrechtersbadge uitgereikt kregen. Dus vanaf nu mogen onderstaande spelers zich E/F pupillen scheidsrechter noemen:
Julian Aandewiel
Jens van Egmond
Patrick van Giezen
Luc van Leeuwen
Arjan Moerkerk
William de Mooy
Jordy Oudshoorn
Gert Ravensbergen
Jan Ravensbergen
Rick van der Spijk
Jaco van Beelen
Job van Tilburg
Thijs Turnhout
Jamy van der Weide
Damian Vermond
Stan Fryns
Willem-Jan van Tilburg
Ted Schaart
Timon Ravensbergen
Sam van der Gugten

Na de winterstop willen we deze jongens in gaan zetten bij onze E/F wedstrijden indien mogelijk. Het zijn allemaal jongens die zelf ook nog voetballen dus ze zullen niet elke week kunnen fluiten. Mocht je het leuk vinden om als begeleider van deze jongens te helpen of mocht je het zelf leuk vinden om zo’n cursus te volgen, geef je dan op via jaco.hogewoning@gmail.com

Bekijk hier enkele foto’s die gemaakt zijn tijdens de cursusavond.