outhands

RBB heet Seggment welkom in sponsorgroep

Het bestuur en de sponsorgroep van Rijnsburgse Boys zijn bijzonder trots, u te kunnen mededelen dat afgelopen zaterdag Seggment Arbeidsbemiddeling BV het nieuwe contract voor het Tulp sponsorschap en 114 meter roterend reclamedoek heeft ondertekend.

Seggment is In 1998 gestart met het uitzenden en detacheren van flexibele arbeidskrachten in bijna alle sectoren van het bedrijfsleven. Sindsdien is Seggment een betrouwbare partner voor het invullen van (tijdelijke) vacatures. Invulling geschiedt snel, flexibel en efficiënt voor (tijdelijke) vacatures met gemotiveerde en vakbekwame medewerkers. De medewerkers van Seggment worden voor iedere vacature uitgebreid gescreend en voldoen daardoor altijd aan het door uw opgestelde profiel. Seggment is één van de toonaangevende organisaties op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling. Al meer dan tien jaar bemiddelt en begeleidt Seggment arbeidskrachten uit onder andere Polen, Roemenië, Slowakije en Hongarije op de Nederlandse arbeidsmarkt en dit doen zij dit op geheel eigen wijze! Deze geheel eigen wijze wordt mogelijk gemaakt door een team van jonge en gemotiveerde medewerkers.

  

Seggment gelooft in het inschakelen van arbeidsmigranten uit Europa. Seggment ziet de waarde die zij toevoegen aan het Nederlandse bedrijfsleven. Door goede en gemotiveerde mensen te selecteren en hen overal in bij te staan, koppelt Seggment arbeidsmigranten aan werkgevers. Daarbij staat de arbeidsmigrant bij Seggment altijd centraal. Het draait om respect, motivatie en prestatie. Door alles perfect voor hen te organiseren en door hen te behandelen met het respect dat zij verdienen, zorgt Seggment al jaren voor blijvend gemotiveerde medewerkers. Het gevolg: een prettig en succesvol verblijf in Nederland voor onze uitzendkrachten en goede invulling van het werk, lage arbeidskosten en continuïteit voor werkgevers.

Voor meer informatie zie ook: www.seggment.nl