outhands

RBB A1 nog in de race voor promotie naar de 3e divisie

Aanstaande zaterdag gaat het vlaggenschip van de jeugdafdeling, de A1, een eerste gooi doen naar promotie naar de 3e divisie. Promotie? Ze spelen toch al 3e divisie? Dat klopt ,maar door een nieuwe structuur in het jeugdvoetbal verdwijnen er een aantal poules en komt er een 4e divisie bij.

In het kort betekent dit dat alleen de nummer 1 en 2 direct promoveren naar de 2e respectievelijk 3e divisie en dat de winnaar van de nacompetitie van de drie periodekampioenen nog een kans maakt voor “promotie”naar de 3e divisie. De andere ploegen uit de 3e divisie zakken af naar de nieuw te vormen 4e divisie.

Aanstaande zaterdag 15 mei 2010 speelt onze A1 bij VVSB deze nacompetitie. De nacompetitie wordt in toernooivorm gespeeld. Naast RBB A1 zijn DSO A1 en Noordwijk A1 in de race voor de promotieplaats. De 1e wedstrijd van de A1 staat gepland om 13.30uur en de 2e wedstrijd om 15.00uur. De wedstrijdduur is 2x 25 minuten met een rust van 10 minuten op het veld.

De winnaar van deze nacompetitie speelt op 22 mei 2010 tegen de winnaar van de periodekampioenen van de 3e divisie D. Deze wedstrijd begint om 14.30uur. De locatie is nog niet bekend.

Nu het 1e zo goed als uitgevoetbald is en de wedstrijden van het 2e op andere data gespeeld worden rekenen onze jongens op heel veel steun van de RBB supporters. Het zou een prima afsluiting van het seizoen zijn als we deze talentvolle Rijnsburgse spelers naar een promotie kunnen begeleiden.

We wensen de jongens, trainers en begeleiding dan ook heel veel succes aanstaande zaterdag.
Tot ziens aanstaande zaterdag bij VVSB! Op jouw komst wordt gerekend!