outhands

RBB 4 wint Middelmorstoernooi

Na een Rijnsburgs kwartiertje ging het Middelmorstoernooi op een zonovergoten sportpark om ongeveer kwart over 10 van start afgelopen zaterdag. Met 12 teams waren er 3 poules van vier gevormd, waardoor ieder team ’s ochtends 3 wedstrijdjes afwerkte.

Na een korte pauze werden er nieuwe poules, op sterkte, gevormd met in de finalepoule de 3 poulewinnaars van de ochtend met daarbij gevoegd de beste nummer 2. Uiteindelijk legde RBB 4 beslag op de felbegeerde Middelmorsbokaal en het misschien nog wel feller begeerde vaatje bier. Een beetje verrassend eindigde het 16e met hetzelfde puntentotaal maar een iets minder doelsaldo op de 2e plaats terwijl de A1 3e werd. Voor het 11e was het bereiken van die finalepoule al een huzarenstukje geweest, zij eindigden als 4e.

In de overige twee poules eindigden Samba 5 en de A5 als eersten en ook zij mochten een vaatje bier in ontvangst nemen dat mede door de temperaturen van zaterdagmiddag met gejuich werd ontvangen. Na afloop van het toernooi kon men nog genieten van het 2e elftal dat op veld 1 speelde en een barbecue die was aangeboden door de vereniging.

Tot slot bedankt de organisatie alle deelnemers waaronder het sfeerteam dat voor een sfeervolle omheining van de kunstgrasvelden had gezorgd. Verder worden de 6 clubscheidsrechters bedankt voor het foutloos leiden van de 36 (!) wedstrijdjes en de kantinemedewerkers onder leiding van Ryan van Tilburg voor het verzorgen van de inwendige mens en het bemannen van de barbecue! Tot volgend jaar!

De Fotoserie kunt u hier bekijken…