outhands

RBB 4 en Postmus in actie voor Kringloop De Brug

Het 4e elftal van Rijnsburgse Boys heeft zich op een wel heel bijzondere wijze voorbereid op de tweede helft van het seizoen. Een aantal spelers uit dit elftal zijn ook actief bij de stichting Oekroe en wilden ook wel eens wat dichter bij huis een maatschappelijke bijdrage leveren. Dus namen ze contact op met kringloop De Brug, waar toevallig een speciale klus op hen lag te wachten. De kringloop had namelijk dringend behoefte aan fietsenstallingen en daarom moest de gehele voorkant van het pand aan de Heerenweg worden bestraat. Een behoorlijke klus die de mannen van RBB 4 graag wilde uitvoeren.


Joost Mens, Jan de Mooij, Nico van den Eijkel, Joey Hus, Ad den Hollander, Frank van Delft, Dennis van Egmond, Marcel van Delft en Mark Heemskerk (niet op de foto: Peter Kleijn). 

De Fa. Postmus sierbestrating uit Valkenburg wilde letterlijk en figuurlijk ook een steentje bijdragen en sponsorde de bestrating en benodigde materialen.
Hoewel het weer niet bepaald meewerkte, was toch om 15.00 uur ’s middags de klus geklaard. Het was voor RBB4 tevens een stuk teambuilding die ’s avonds nog werd afgesloten met een voetbalwedstrijd in het Waterbos.
Namens het team van kringloop De Brug willen we RBB 4 en Fa. Postmus hartelijk bedanken voor hun ondersteuning.