outhands

RBB 2 pakt winst Middelmorstoernooi

Om stipt 10 uur ging het Middelmorstoernooi op een zonovergoten sportpark op zaterdag 26 mei j.l. van start. Met 12 teams waren er 3 poules van vier gevormd, waardoor ieder team ’s ochtends 3 wedstrijdjes afwerkte.  De resultaten leverden 2 finalepoules op die voor de toernooiwinst zouden gaan strijden. In de poule met teams die alleen nog voor een vaatje bier streden was het uiteindelijk de A4 die na een spannende strijd tegen de Softies deze gezien de zomerse omstandigheden zeer gewilde prijs voor zichzelf opeiste.

In de finale poules maakten het 2e en titelverdediger het 4e hun favorietenrol waar. Zij speelden uiteindelijk de finale waarin het 2e met 3-1 te sterk bleek. De toernooi winst ging daarmee naar het 2e dat niet alleen de fraaie Middelmorsbokaal won maar ook nog eens 8 kaarten voor de wedstrijd Nederland – Slowakije, aangeboden door Heineken, in ontvangst mocht nemen. Na afloop van het toernooi begon de traditionele barbecue (aangeboden door de vereniging).

Tot slot bedankt de organisatie alle deelnemers (naast de al genoemde teams het 6e, 7e, 10e, 12e, 15e, de Veteranen, de Dames en het Sfeerteam), de scheidsrechters Leon van Tilburg en Freek van Delft en de kantinemedewerkers onder leiding van Ryan van Tilburg voor het verzorgen van de inwendige mens en het bemannen van de barbecue!

Een korte fotoserie kunt u hier bekijken…