outhands

Pupillen van de week seizoen 2006/2007

Afgelopen zaterdag 2 september 2006 opende het eerste elftal van Rijnsburgse Boys de competitie met een 2-1 overwinning op SHO. De kampioensploeg van trainer Ted Verdonkschot is slechts iets veranderd en de verwachtingen van de ‘Uien’ zijn dan ook hoog gespannen. Zoals gebruikelijk is de Rijnsburgse jeugd nauw betrokken bij het eerste elftal van Rijnsburgse Boys. Iedere week is er een team van de week dat de spelers van beide teams met vlaggen op het veld verwelkomt. De aftrap wordt verricht door de pupil van de week. Bij de wedstrijd tegen SHO was dit Monica Duindam, keepster van de MJ2.

De pupil van de week maakt voorafgaand aan de wedstrijd in de kleedkamer van het eerste elftal kennis met de spelers, trainers en verdere begeleiding, doet mee aan de warming-up, maakt kennis met de scheidsrechter en zijn assistenten, verricht de aftrap én gaat als klap op de vuurpijl met de ‘man of the match’ op de foto voor in de krant! Uiteraard krijgt de pupil van de week na afloop wat lekkers.

Pupil van de week wordt je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen …. De pupillen van de week hebben vorig jaar bij de sponsorloop allemaal hun stinkende best gedaan om zoveel mogelijk geld voor de vereniging op te halen. Met de sponsorloop, die op vrijdag 12 mei 2006 plaatsvond, werd maar liefst € 4.600,- (!) opgehaald. De jeugdspelertjes die het meeste geld hadden opgehaald of de meeste adressen hadden bezocht, verdienden behalve een mooie bal of een cadeaubon ook nog een andere prijs, namelijk pupil van de week zijn bij de wedstrijden van het eerste van Rijnsburgse Boys in het seizoen 2006/2007!

Dit zijn de pupillen van de week voor de komende seizoen: – Youri Duindam – Gino van Santen – Dave van Dijk – Mark van der Plas – Luc van Hoogdalem – Roy Tijsterman – Mike van Starkenburg – Jessie van Egmond – Bjőrn Slootweg – Stephan van der Meij – Max Schulze-Wagner