outhands

Protocol bij kampioenschap op 18 april: WIJZIGING tijden

Aangezien de kans bestaat dat Rijnsburgse Boys op zaterdag 18 april kampioen kan worden, is er gisteravond spoedoverleg geweest en daarbij is een protocol opgesteld:
 
– parkeren is deze zaterdag op ons sportpak bijna ONMOGELIJK omdat de parkeerplaatsen achter en naast de sporthal geheel gereserveerd zullen zijn voor fietsen. Kom dus op de fiets naar Sportpark De Middelmors!

– tot 16.30uur wordt er GEEN alcohol geschonken op ons sportpark

– Vuurwerk (in alle mogelijke vormen) is TEN STRENGSTE VERBODEN: Rijnsburgse Boys heeft al eens een boete hiervoor gekregen (en heeft dus een voorwaardelijke straf uit staan) en is er door de KNVB nadrukkelijk op gewezen dat er strenge controle zal zijn (vanuit o.a. politie en de KNVB). Boete’s zullen cumulatief werken en dat betekend dat de vorige boete verveelvuldigd zal worden! Zelfs het afsteken van sterretjes is dus funest voor Rijnsburgse Boys, want PUNTENAFTREK is een straf die bij het veelvuldig afsteken van vuurwerk (in dezelfde wedstrijd) ZONDER WAARSCHUWING zal worden toegepast)!

“Maar bij Heerjansdam, 2 seizoenen geleden, mocht het wel?”…… dat klopt, maar na dat seizoen zijn de regels (zeer streng) aangescherpt en het mag gewoon weg niet en nergens meer en onder geen enkele voorwaarde!

Vandaar vanuit de vereniging het vriendelijke doch dringende verzoek aan een ieder:
“Wees verstandig en doe het gewoon niet” In het belang van uzelf en nog meer in het belang van Rijnsburgse Boys!

– bij de ingang zal iedereen gefouilleerd worden en zal er strenge controle zijn op alcohol- en/of vuurwerkbezit

– na het behalen van het kampioenschap zal de selectie rond 18.30uur de bus instappen en een rondrit door het dorp gaan maken (m.m.v. De Floraband)

– vanaf 18.30uur zal een DJ de muziek verzorgen op het Komansplein

– om 19.00uur zal de selectie aankomen op het gemeentehuis van Rijnsburg

– om 19.15uur zal de selectie gehuldigd worden op het bordes van het gemeentehuis

– ook bij het gemeentehuis geldt: alstublieft GEEN vuurwerk afsteken; we zijn, als bestuur, door de politie gewaarschuwd dat zij hier streng op zullen controleren en overtreders DIREKT beboeten

– na de huldiging zal de selectie terugkeren naar De Middelmors waar de kantine als feestzaal zal fungeren
 
Mocht het kampioenschap (onverhoopt) NIET behaald worden tegen Quick Boys, zal het protocol voor het eventuele kampioenschap in en bij Barendrecht enigzins aangepast worden. Uiteraard zal dit op de site worden gecommuniceerd