Bram van Egmond

Project “Ouders langs de lijn”

Afgelopen zaterdag hebben leden van onze Normen en Waarden Commissie appeltjes uitgedeeld met een flyer om op deze manier aandacht te vragen voor (negatief) gedrag van ouders langs de lijn.

Dit project wordt samen met de Normen en Waarden Commissie van de voetbalverenigingen uit Katwijk gedaan. Wellicht bent u afgelopen zaterdag bij FC Rijnvogels, Quick Boys, VV Katwijk of Valken geweest en heeft u hier ook een appeltje met een flyer ontvangen.

Samen willen wij in kader van Week van het Respect een vuist maken tegen negatief gedrag langs de lijn. Door dit op een ludieke manier te doen hopen wij op een stukje bewustwording van (negatief) gedrag rond de velden.
Veel mensen hadden al ergens in een krantje of online gelezen over onze actie en reageerden daar positief op. Andere ouders kenden het niet maar waren zeker niet minder enthousiast over het project en vonden goed dat er op deze manier aandacht voor gevraagd werd.

Mocht u onze commissieleden gemist hebben met het appeltje? Aankomende zaterdag tussen 8 en 12 uur zullen zij wederom bij het pleintje voor veldje 8 te vinden zijn om daar appeltjes en flyers uit te delen aan de ouders.
Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze actie dan kunt u per mail contact opnemen met normenenwaarden@rijnsburgseboys.nl.