karly

Programma Open Dag 3 augustus update

Zaterdag 3 augustus is het OPEN DAG bij Rijnsburgse Boys!
De kans voor een ieder om je favoriete speler (en/of staflid) te ontmoeten, met hem te praten, vragen te stellen, een handtekening te vragen, met hem op de foto te gaan en zelfs met hem te eten!
Zorg daarom dat je 3 augustus om 10.30 uur op de club bent en neem je broer(tje)/zus(je)/vader/moeder/oma/opa/neef/nicht/oom/tante/vrienden/vriendinnen mee!
Alle kinderen van 4 tot en met 10 jaar zijn aanstaande zaterdag van harte welkom voor een aantal trainingsvormen/clinic. Er zullen een aantal oefeningen worden uitgezet en onder begeleiding worden deze afgewerkt. Neem je vrienden en vriendinnen mee en kom op tijd. 
We starten om 09:30 en eindigen om 10:30 de kantine is voor de ouders geopend en aansluiten zal de Kinderpersconferentie plaatsvinden.
11:00 uur Kinderpersconferentie in het sponsorhome: de hoofdtrainer en 4 spelers nemen plaats en die kunnen jullie vragen wat je wilt!
12:00 uur Eten met de selectie, handtekeningen verzamelen en/of foto’s maken in de kantine
13.00 uur Voetbalquiz op veld 8, waarmee leuke prijzen te winnen zijn
14:15 uur Presentatie A- selectie aan het publiek op veld 1
14:30 uur wedstrijd Rijnsburgse Boys – Telstar
16.45uur afscheidswedstrijd van Bart Freke op veld 1, tussen Bart’s Vrienden en Bart’s Legends (ex-spelers van Rijnsburgse Boys)
17.00uur aanvang Bijenpop (muziek-festival met barbecue) op het ijsveld, waarvoor nog enkele kaarten verkrijgbaar zijn via 06-48076030
Dit wil toch niemand missen? Tot zaterdag 3 augustus!