outhands

Producten aanbieden en kopen op de ClubMarkt!!

Met de komst van het SponsorPortaal is er ook een nieuwe faciliteit voor de leden bijgekomen. Iets waar we in het verleden veel verzoeken over hebben gehad, De ClubMarkt. Hier kunt u zelf ook producten aanbieden en kopen. Denk bijvoorbeeld aan uw tweedehands auto, of de te klein geworden schoenen van uw kind! Maar ook als u een oppas zoekt, kunt u hier een advertentie plaatsen. Eigenlijk biedt het alle mogelijkheden van Marktplaats, maar dan met het grote voordeel dat het binnen een vertrouwde groep gebeurt!

Waar vind je De ClubMarkt?
Ga via onze website naar het SponsorPortaal (vierkante banner rechterkant voorpagina). Als u in het SponsorPortaal bent staat in de bovenbalk het logo van de ClubMarkt. Als u hierop klikt komt u in de ClubMarkt! U kan ook via het snelmenu (linkerkant voorpagina) naar ‘Clubmarkt’.

Hoe werkt het?
Het plaatsen van een advertentie is heel eenvoudig.
Om een advertentie te plaatsen dient u ingelogd te zijn. Dit doet u door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen en vervolgens op “Inloggen” te klikken. Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Dan dient u zich eerst te registreren. Klik in dat geval op “Registreren”.

Registreren
Registreren is heel snel gebeurd. Na het invullen van alle benodigde gegevens ontvangt u een e-mail met een registratielink op het door u opgegeven e-mailadres. Als u op deze link klikt is uw inschrijving bevestigd en kunt u een advertentie plaatsen.

Advertentie plaatsen
Als u ingelogd bent of zich net registreert hebt door de link in uw e-mail aan te klikken, kunt u een advertentie plaatsen. Dit doet u door op “Nieuwe advertentie” te klikken aan de linkerkant van het scherm.

Zo simpel is het!