Bram van Egmond

Praktische info Rijnsburgse Boys – Quick Boys

Vanwege de verwachte drukte zaterdag tijdens Rijnsburgse Boys – Quick Boys zijn de openingstijden van de kassa’s op sportpark Middelmors verruimd. De kassa’s gaan om 12.00 uur open (tot 15.30 uur). Vanaf zaterdagmorgen 10.00 uur kunnen belangstellenden ook toegangskaarten kopen bij de fanshop van Rijnsburgse Boys naast de kantine. Aanhangers van Quick Boys kunnen vrijdagavond in de voorverkoop kaarten kopen in het supportershome van Quick Boys. Dit kan tussen 19.00 en 20.30 uur.
Parkeren
Er is zaterdag slechts een beperkte mogelijkheid om te parkeren op sportpark Middelmors. Een gedeelte van het parkeerterrein bij het ijsveld wordt ingericht als fietsenstalling. Kom daarom zoveel mogelijk op de fiets of op de scooter. Het parkeerterrein van Cas Zwaan aan de Vinkenweg is weliswaar beschikbaar, maar dit is waarschijnlijk niet voldoende gezien de verwachte toeloop van belangstellenden.
Veiligheidsmaatregelen
In verband met de veiligheid is besloten om de supportersgroepen van elkaar gescheiden te houden. De lange zijde van de staantribune en het gedeelte achter het doel bij de Maandagse Wetering zijn in hun geheel als uitvak ingericht. Supporters van Rijnsburgse Boys hebben geen toegang tot het uitvak. Hier wordt streng op toegezien. Iedereen wordt verzocht om de aanwijzingen van de stewards en het veiligheidspersoneel op te volgen.
Prijzen kaarten

  • Tribunekaarten: Є12,-. Omdat er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar is voor de vrije verkoop, zijn er geen tribunekaarten voor 65-plussers en kinderen beschikbaar.
  • Staanplaatsen: Є9,-
  • Staan 65+/kind: Є6,-

Er kan alleen met contant geld worden betaald. Pinnen is helaas niet mogelijk.