Evenementencommissie

Pettentoernooi 2024 – speelschema

De inschrijving voor het Pettentoernooi 2024, op zaterdag 22 juni vanaf 13.00uur, is hard gegaan! Al heel snel waren er 20 teams die zich inschreven en daarmee is het toernooi gewoon VOL!

Op de velden 3A, 3B, 4A en 4B zijn de poules ingedeeld en zoals beloofd; op prestatief en op recreatief niveau. De indelingen, het speelschema, de veldindeling, etc. staat allemaal digitaal gepland. Zodat er ook niets fout kan gaan.

Scheidsrechters hebben we niet en zijn ook niet nodig; het gaat vooral om de gezelligheid en iedereen draagt zijn of haar eigen verantwoording! We gaan allemaal uit van een sportief en (h)eerlijk toernooi. De 3e helft is het belangrijkste en die begint vanaf 15.00uur. We maken er met z’n allen een groot feest van. Eten en drinken is er in overvloed en de vrijwilligers/-sters zullen weer overuren gaan draaien voor jullie!

In de prestatieve poules zitten 5 teams, die 4 wedstrijden van 10 minuten spelen, waarna de 3 nummers 1 en 2 uit elke poule, tezamen met de 2 beste nummers 3, kwartfinales gaan spelen. De 4 winnaars daarvan de halve finales en alleen de winnaars van de halve finales spelen nog 1 wedstrijd: de finale.

Dit doen we ook in de recreatieve poule, waar ook 5 teams zijn ingeschreven. Elk team speelt 4 poulewedstrijden en de nummers 1, 2, 3 en 4 in de eindstand spelen halve finales en de winnaars daarvan spelen de grote finale! Mochten er gelijke standen zijn na de knock-out wedstrijden, dan volgen direct strafschoppen; elk team 3, tot er een winnaar overblijft

Via deze link kan je alles bekijken

Tot zaterdag 22 juni