Evenementencommissie

Pettentoernooi 2023 Speelschema

De inschrijving voor het Pettentoernooi 2023, op zaterdag 24 juni vanaf 13.00uur, is harder gegaan dan ooit! Al heel snel waren er 26 teams die zich inschreven en daarmee is het toernooi gewoon VOL!

Op de velden 3A, 3B, 4A, 4B, 5A en 5B zijn de poules ingedeeld en zoals beloofd; op prestatief en op recreatief niveau. De indelingen, het speelschema, de veldindeling, etc. staat allemaal digitaal gepland. Zodat er ook niets fout kan gaan.

Scheidsrechters hebben we niet en zijn ook niet nodig; het gaat vooral om de gezelligheid en iedereen draagt zijn of haar eigen verantwoording! We gaan allemaal uit van een sportief en (h)eerlijk toernooi. De 3e helft is het belangrijkste en die begint vanaf 15.00uur. DJ’s en een zanger zullen de boel op z’n kop gaat zetten. Eten en drinken is er in overvloed en de vrijwilligers/-sters zullen weer overuren gaan draaien voor jullie!

In de prestatieve poules zitten 4 teams, die 3 wedstrijden van 10 minuten spelen, waarna alle teams achtste finales spelen en vervolgens kwartfinales, halve finales en de finale. Dit doen we ook in de recreatieve poules, waar 5 teams per poule in zitten, en elk team 4 poulewedstrijden speelt en alleen de nummers 1 en 2 van elke poule kruisfinales spelen! Beide finales beginnen om 15.15uur, zodat iedereen om 15.25uur klaar is. Mochten er gelijke standen zijn na de poulewedstrijden, dan volgen direct strafschoppen; elk team 3, tot er een winnaar overblijft

Via deze link kan je alles bekijken

Tot zaterdag 24 juni