Evenementencommissie

Pettentoernooi 2022

Zaterdag 2 juli is het eindelijk weer zover: het tot over de landsgrenzen beroemde Pettentoernooi gaat dan plaatsvinden. Na 2 jaar niet te kunnen en/of te mogen, gaan we er deze keer weer wat moois van maken!

De inschrijvingen gingen zoals gewoonlijk weer erg hard en we hebben daardoor helaas 1 team moeten teleurstellen; er is gewoon geen plek meer! Mochten er toch nog teams zijn die geen mensen genoeg op de been kunnen brengen, meldt ons dit dan alstublieft!

Gistermiddag vond de loting plaats en is het speelschema gemaakt. Hieronder zijn de poule-indelingen gerangschikt en de aanvangstijd van de eerste wedstrijden is om 13.00uur exact! Aanmelden van de teams kan vanaf 12.15uur in het secretariaat en wij verwachten dat alle aanvoerders zich uiterlijk 12.45uur hebben gemeld. Bij het aanmelden hoor je het kleedkamernummer en krijgt de aanvoerder de sleutel mee. Scheidsrechters valt al jaren niet mee en ook nu zijn die er niet of nauwelijks. Dus per wedstrijd wordt een team genoemd, waaruit er 1 die de wedstrijd moet fluiten. Wie dat doet, moeten jullie zelf uit zoeken 😉

De poulewedstrijden duren 12 minuten en dat zijn er 3 per team, waarna elk team nog 1 wedstrijd speelt. Alleen de nummers 1 uit alle poules spelen halve finales en de finale.

Mooi weer hebben we ook besteld en als jullie nou voldoende supporters meenemen, dan gaat het zeker goed komen op zaterdag 2 juli

Poule-indeling:
Poule A – Veld 3A: Dookflowers (Niels Hogewoning), MV9 & Friends (Hans van Klaveren), RBB 35+ (Jako van Nieuwkoop), Jonge Garde (Kevin Meyvogel) 
Poule B – Veld 3B: MO19-1 (Vanessa van Rijn), Wat is er Loos? (Stijn Driebergen), FC Bapsilona (Martijn de Mooij), Team De Scheve (Gijs Ravensbergen) 
Poule C – Veld 4A: Team 3 (Martijn de Mooij), Tokkies FC (Gijs Ravensbergen), JO19-2 (Rick Ouwersloot), De Druipers (Jaco Verberg)
Poule D – Veld 4B: Rijnsburg 24 (Herman van Nieuwkerk), RBB 45+ (Fred van Voorbergen), Het leger van Wessel (Willem v.d. Eijkel), Fust FC (Dick Blom)

Het speelschema krijgen de aanvoerders bij aanmelding en het toernooi is om 16.00uur afgelopen en daarna gaat het feest beginnen op het bierplein (tot 19.00uur).

Komt allen en neem de rest mee!