outhands

Petra Hogewoning geeft training

 Op maandag 22 maart komt voetbalinternational Petra Hogewoning een voetbaltraining geven aan alle meisjes van Rijnsburgse Boys. Petra Hogewoning is haar voetbalcarrière begonnen bij Rijnsburgse Boys en is later overgestapt naar de dames van Ter Leede. Momenteel speelt ze bij de eredivisieclub FC Utrecht op het hoogste nivo van Nederland. Ook is zij een vaste kracht in het Nederlands Elftal.

Na een rondleiding op de velden van Rijnsburgse Boys eind 2009 gaf Petra aan graag nog een keer terug te komen om iets te doen met de RBB girls. Maandag 22 maart is het dan zover. De trainingen beginnen om 16.30 uur voor de D, E en F speelsters. De 5 teams zullen een circuittraining doen. Petra zal op een vaste oefening staan, zodat iedereen een training met haar doet. Deze training duurt tot 17.30 uur. Hierna in een sprint naar de kantine. Ook de MB1 en MC1 zijn  hier van harte welkom. Petra zal dan gaan vertellen over haar zelf. Hoe het begonnen is, hoe is het om profvoetballer te zijn enzovoort. Tevens verloot Petra in de kantine haar Nederlands Elftalshirt die ze heeft gedragen tijdens het succesvolle EK in Finland.

Van 18.00 uur tot 19.00 uur geeft ze een training aan de MC1 en MB1 op het nivo van het Nederlands Elftal. Allebei de trainingen worden gegeven op veld 3b (het veld tegen de vuilnisbelt) en een gedeelte van 3a.