outhands

Peter Kerkhof als Hoofd Jeugdopleiding aan de slag

Onze nieuwe jeugdvoorzitter, Arthur van Noort, heeft afgelopen week zijn eerste officiële handtekeningen gezet. Ze staan onder het contract wat Rijnsburgse Boys afgelopen week heeft gesloten met Peter Kerkhof.

Peter Kerkhof is officieel per 1 juli 2010 aangesteld als Hoofd Jeugdopleiding maar is al weken achter de schermen bezig met de werkzaamheden voor het komende seizoen. Peter is 51 jaar,  is getrouwd, heeft twee kinderen en is woonachtig in Alphen aan den Rijn. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als controller bij de Hoge Raad in Den Haag.

Peter heeft de schone taak om de jeugdafdeling van Rijnsburgse Boys op het technische vlak verder te stroomlijnen. Hij is eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het technische jeugdbeleid voor de gehele jeugdafdeling. Het komende jaar zal zijn aandacht volledig op de selectieteams en de selectietrainers liggen. Samen met de trainers, leiders en het jeugdbestuur gaan we ervoor om de jeugdafdeling van Rijnsburgse Boys naar een hoger plan te tillen. Een plan wat een Topklasse vereniging waardig is.

Namens het jeugdbestuur wensen we Peter heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier, in zijn nieuwe functie!