karly

Penaltybokaal Rijnsburgse Boys

Er is op de site al een paar keer melding gemaakt van de komende Familiedag(en) bij Rijnsburgse Boys. Vrijdagavond 19 juni en zaterdag 20 juni 2015 gaat dit plaatsvinden.
Een onderdeel van die dag is dat we willen gaan bepalen wie de beste penaltynemer (of -neemster) is van Rijnsburgse Boys. Van de C-junioren tot en met de senioren (zowel dames als heren). Dat zijn uiteraard heel veel personen en daarom worden er voorrondes gehouden.
Om in die voorronden te komen, moet de leider/trainer van elk team bepalen welke 3 penaltynemers zij afvaardigen naar de voorrondes. De trainers/leiders zullen binnenkort worden ingelicht over hoe en wat, door de letter groep coördinatoren van de C-, B- en A-junioren.
Voor de Senioren is het simpel: per team mogen er 3 spelers worden afgevaardigd naar de 1e voorronde. Hoe die 3 worden bepaald is uiteraard aan de elftallen zelf.
De 1e voorronde is op vrijdagavond 20 maart. Om 19.00uur moeten de geselecteerden van alle C-, B-, en A-teams aanwezig zijn en om 19.15uur gaan we starten. Er blijven na deze voorronde 20 spelers/speelsters over die naar de kwartfinale gaan.
De 2e voorronde is op vrijdagavond 24 april. Om 19.00uur moeten de geselecteerden van alle senioren aanwezig zijn en om 19.15uur gaan we starten. Er blijven na deze voorronde 20 spelers/speelsters over die naar de kwartfinale gaan.
Hoe het verloop verder is, leest u tegen die tijd op onze website!
Kortom: hou de site in de gaten